Varvsverksamhet

Vi brinner för båtar och teknik sedan många år tillbaka.

Marinverket utför stora renoveringar och reparationer av såväl grundstötningar som motorhaveri. Vårt team av duktiga tekniker har utökats så att vi har specialister på plastarbete, inredningssnickeri, smidesarbete och motortekniker. Vi utför installationer av motorer, bogpropellrar, ankarspel, navigationssystem, stereoanläggningar, landströmsanläggningar, landgångar ja allt du kan tänka dig i utrustningsväg till din båt.

För oss är både installationens utseende och funktion viktigt. Vi har stor yrkesstolthet och strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med arbetet som vi utför.

2006 - 2016 var vi inriktade på att specialisera oss på bland annat Mercury, Mercruiser, Mercruiser Cummins Diesel (CMD), de nya Mercruiser diesel från VW, Volvo Penta och Sea Doo. Sen 2016 har vår inriktning dragit oss mer åt stora dieslar som MAN, Caterpillar och Volvo Penta. 

En annan viktig del är att vi har utbildningar inom ritningslära och förstår båtens uppbyggnad och konstruktion. 

Referenser finns på nästintill allt du kan tänka dig, både i form av bilder och kundreferenser som tidigare fått samma eller liknande arbete utfört.